Neozett

Despre noi

Despre noi

NEOZETT BUSINESS a fost infiintata in anul 2014 ca societate comerciala cu capital integral privat romanesc , avand ca obiect de activitate distribuitia de produse si echipamente profesionale pentru curăţenie şi igiena.

Activitatea de baza a companiei este distributia si promovarea sistemelor complete, pentru igiena si curatenie profesionala, oferite de liderii mondiali.

De asemenea producem si distribuim consumabile pentru curatenie, fabricate in Romania, sub marca proprie, la cel mai bun raport calitate/pret, cu respectarea standardelor europene.

Deoarece avem credinta ca a venit timpul “calitatii”, politica firmei este orientata catre producerea si promovarea celor mai bune consumabile si servicii, in domeniul igienei si curateniei,  care ne permit satisfacerea cerintelor beneficiarilor nostri.

Categoriile de produse pe care vi le putem furniza, la cele mai avantajoase preturi din piata sunt urmatoarele: detergenti si sapunuri, consumabile din hartie, echipamente profesionale pentru curatenie, echipamente protectie, dispensere, s.a.

In cazul in care v-am starnit interesul asteptam sa ne contactati.